MOVE WELLNESS KNIVSTA

MOVE Wellness Knivsta är  en mötesplats fmed träning, hälsa och rörelse som gemensam nämnare och ligger  i den centralaste delen av Knivsta. Mitt i centrum där pendeltåget passerar precis utanför, med flera gratis parkeringar som gör det möjligt för alla som passerar eller bor i Knivsta att träna. Våren 2022 kommer  MOVE flytta in helt nya lokaler i nya Knivsta centrum som håller på att byggas upp.

“Vi lever i tron att genom träning och rörelse lever vi ett starkare, smartare och lyckligare liv. Flera utvecklingsområden har skrapats på direkt från start och arbetet kommer fortgå under flera år. Utveckling eller avveckling. Vi tror inte på något däremellan. Varmt välkomna!”

Utbud

Move WellnessKnivsta har ett fullutrustat gym med komplett cardiopark, maskinpark, fria vikter och utrustning för funktionell träning i alla former. Både individuell träning, men också med PT samt gruppträning.

Vi lever i tron att genom träning och rörelse lever vi ett lyckligare, smartare och starkare liv.

MEDLEMSKAP

Vi vet att de som lyckas bäst med sin träning tränar tillsammans med vänner eller med en personlig tränare, vanligen kallat PT.

En PT kan hjälpa dig att definiera dina mål, se över ditt nuläge, få dig att utvecklas över tid och nå de resultat som du förtjänar.

Vi på Move Wellness rekommenderar dig att tänka långsiktigt. Hur ofta vill du träffa din PT under ett år framåt?

LÄS MER

Vi erbjuder gruppträning i många olika former i allt från cykelklasser, zumba & styrkeklasser i våra två olika träningssalar och i gymmet. Som medlem kan du boka gruppträningspassen på länken nedan.

LÄS MER

Vår barnpassning, eller som vi kallar det, MiniMOVE ska precis som MOVE, vara en plats att längta till och en plats där välmående och lek står i första rummet. Om våra barn ser oss vuxna träna, leva hälsosamt, glädjas och må bra så tror vi att det ger dem en positiv syn på träning. Vi vill förmedla att träning inte är något jobbigt utan en del av livet, oavsett om det handlar om att gå en promenad, ta en cykeltur eller följa med till MOVE när mamma eller pappa tränar.

LÄS MER

Vi har behandlingsrum hos oss som vi hyr ut. Catharina Svanberg som driver företaget Sundstund hyr ett av rummen där hon erbjuder behandlingar i form av massage och fotvård.

TECKNA MEDLEMSKAP

Öppettider

Move Wellness Knivsta är en delvis obemannad anläggning. Våra öppettider är 05-24 alla dagar om året, förutom fredagar och lördagar då stänger vi 20.

Våra bemannade öppettider är:

  • mån 09-12 och 17-20
  • tis-tors 17-20
  • fre – sön  09-12

Vi har inga planerade avvikande tider just nu.

Annandag påsk 9-12 & 16-19

Hitta hit