MOVE WELLNESS KNIVSTA

MOVE Wellness Knivsta är  en mötesplats med träning, hälsa och rörelse som gemensam nämnare och ligger  i den centralaste delen av Knivsta. Mitt i centrum där pendeltåget passerar precis utanför, med flera gratis parkeringar som gör det möjligt för alla som passerar eller bor i Knivsta att träna. Våren 2022 kommer  MOVE flytta in helt nya lokaler i nya Knivsta centrum som håller på att byggas upp.

“Vi lever i tron att genom träning och rörelse lever vi ett starkare, smartare och lyckligare liv. Flera utvecklingsområden har skrapats på direkt från start och arbetet kommer fortgå under flera år. Utveckling eller avveckling. Vi tror inte på något däremellan. Varmt välkomna!”

MOVE Wellness kommer inte finnas kvar i Knivsta

MOVE Wellness Knivstas verkan kommer upphöra den sista augusti 2021. 

Detta för att våra tilltänkta lokaler inte har lyckats att byggas och vi kommer bli lokallösa.

Fastighetsägaren har gjort vad de kan för att komma med en lösning men när det stod klart att det inte gick på ett kostnadseffektivt sätt blev det här tyvärr den enda utvägen. När det blev klart för oss och efter vi lyfta på alla våra möjligheter för att finna en ny lokal utan att lyckas försökte vi tänka ut vad den bästa möjligheten för personal & medlemmar att kunna fortsätta jobba och träna.

Från och med den 1 sep kommer därför STC ta över vår verksamhet i sina egna nya lokaler och vår lokal kommer att börja rivas.

Du som medlem eller blivande medlem kommer alltså kunna träna från dag ett i STC helt nya lokaler som kommer erbjuda liknande utbud som vi på MOVE har gjort.  Har du medlemskap och eller PT-timmar fortsätter att gälla som tidigare i STCs verksamhet.

Tills vi lägger ner kommer vi på MOVE fortsätta att sprida träningsglädje efter vår absolut bästa förmåga och vi hoppas på en fin sista tid tillsammans, välkommen!

Frågor & svar 

 • Vad innebär det för mig som medlem att STC (nuvarande Puls & Träning) tar över mitt medlemskap? Det innebär att du som medlem fortsatt kommer ha bra träningsmöjligheter i ett centralt läge när MOVE Wellness försvinner från Knivsta. 
 • Behöver jag som medlem göra något? Du behöver inte göra något alls, utan du tränar på som vanligt på MOVE Wellness tom den 31 aug. From den 1 september går du ist in genom dörrarna till STC:s nybyggda lokaler vid Willys. Allt det praktiska kommer skötas av MOVE och STC och du kommer att hållas uppdaterad kring allt det.
 • Vad händer med mitt medlemskap? Det medlemskap du har vid övergången månadsskiftet augusti/september kommer att löpa vidare precis som nu. Det du betalar  kommer att matchas och anpassas mot STC:s medlemskap och prislista. 
 • Vad händer med mitt pris? Det du betalar idag kommer att matchas och anpassas mot STC:s medlemskap och prislista. Ingenting kommer att förändras för dig annat än till likvärdigt eller bättre. 
 • Kan jag som bara tränar i Knivsta byta medlemskap? Ja, du kan välja att byta medlemskap till ett Premium – abonnemang, du kan välja med 12 månaders bindningstid eller ett Flexibelt abonnemang.
 • Mitt medlemskap löper ut snart, vågar jag förlänga det nu? Absolut! Ingenting kommer att förändras för dig annat än till likvärdigt eller bättre.
 • Vad har jag för bindningstid? Du får ingen ny bindningstid hos STC utan du behåller din eventuella bindningstid du har på medlemskapet idag. 
 • Jag har inte skrivit på avtal med STC, så de har väl ingen rätt att dra pengar från mig? I och med övertagandet av Move Wellness så flyttas alla medlemsavtal över till STC och det blir STC:s avtalsvillkor som gäller. 
 • Kan jag fortsätta att träna som vanligt? Ja, du fortsätter att träna precis som vanligt hos MOVE tom den 31 aug. Du kommer att hållas uppdaterad kring det praktiska vid själva övergången till STC den 1 september. 
 • Hur ser träningsutbudet ut? Gruppträningutbudet och övrigt träningsutbud går i linje med utbudet som finns på övriga STC-klubbar. Gå gärna in på www.STC.se och läs om det nya utbudet. 
 • Var kan jag träna med mitt medlemskap? Det pris du betalar idag kommer att vara avgörande för om du kan träna på alla klubbar i hela Sverige inklusive Stockholm.
 • Jag har värdekort på personlig träning, vad händer med det? Ditt värdekort följer med och du behåller det antal klipp du har kvar vid övergången.  
 • Med anledning av covid-19 vill jag inte gå till gymmet just nu, kan jag frysa mitt medlemskap på STC från den 1 september? Ja, som medlem på STC kan du frysa ditt löpande abonnemang 2 månader/år. STC:s drivkraft är passionen för träning och en bättre folkhälsa, vilket gör det ännu viktigare att kunna erbjuda säker träning på klubbarna, fokus är på att skapa en trygg och hygienisk träningsmiljö. För dig som medlem som trots allt inte vill besöka oss just nu kan vi även erbjuda fantastisk Online – träning som du kan delta i när och var du vill.
 • Jag är student, får jag studentrabatt på STC? Absolut, mot uppvisande av studentbevis erbjuds rabatterat träningskort till dig som student.
 • Jag vill bli medlem nu, borde jag vänta? Det finns ingen anledning att vänta med att komma igång med sin träning. Ingenting kommer att förändras för dig annat än till likvärdigt eller bättre.

Utbud

Move WellnessKnivsta har ett fullutrustat gym med komplett cardiopark, maskinpark, fria vikter och utrustning för funktionell träning i alla former. Både individuell träning, men också med PT samt gruppträning.

Vi lever i tron att genom träning och rörelse lever vi ett lyckligare, smartare och starkare liv.

MEDLEMSKAP

Vi vet att de som lyckas bäst med sin träning tränar tillsammans med vänner eller med en personlig tränare, vanligen kallat PT.

En PT kan hjälpa dig att definiera dina mål, se över ditt nuläge, få dig att utvecklas över tid och nå de resultat som du förtjänar.

Vi på Move Wellness rekommenderar dig att tänka långsiktigt. Hur ofta vill du träffa din PT under ett år framåt?

LÄS MER

Vi erbjuder gruppträning i många olika former i allt från cykelklasser, zumba & styrkeklasser i våra två olika träningssalar och i gymmet. Som medlem kan du boka gruppträningspassen på länken nedan.

LÄS MER

Vår barnpassning, eller som vi kallar det, MiniMOVE ska precis som MOVE, vara en plats att längta till och en plats där välmående och lek står i första rummet. Om våra barn ser oss vuxna träna, leva hälsosamt, glädjas och må bra så tror vi att det ger dem en positiv syn på träning. Vi vill förmedla att träning inte är något jobbigt utan en del av livet, oavsett om det handlar om att gå en promenad, ta en cykeltur eller följa med till MOVE när mamma eller pappa tränar.

LÄS MER

Vi har behandlingsrum hos oss som vi hyr ut. Catharina Svanberg som driver företaget Sundstund hyr ett av rummen där hon erbjuder behandlingar i form av massage och fotvård.

TECKNA MEDLEMSKAP

Öppettider

Move Wellness Knivsta är en delvis obemannad anläggning. Våra öppettider är 05-24 alla dagar om året.

Våra bemannade öppettider är:

 • mån 09-12 och 17-20
 • tis-tors 17-20
 • fre – sön  09-12

Vi har inga planerade avvikande tider just nu.

Annandag påsk 9-12 & 16-19

Hitta hit