MOVE WELLNESS GYM

Vi lever i tron att genom träning och rörelse lever vi ett lyckligare, smartare och starkare liv. Styrketräning i gym är en klassisk träningsform som passar alla. Gym kan användas som din huvudsakliga träningsform eller som komplement till någon annan form som passar dig bättre. Men oavsett kan vi stark rekommendera alla att tärna i gym minst en gång i veckan för ett långt och stark liv. Att styrketräna ökar din rörlighet och gör att du lättare kommer undvika att skada dig.

Våra gym är fullutrustade med komplett cardiopark, maskinpark, fria vikter och utrustning för funktionell träning i alla former och möjliggör träning för alla nivåer, från nybörjare till avancerad.  I våra gym kan man träna individuell, i grupp och tillsammans med våra personliga tränare.

Move Wellness är mer än en gymanläggning . Vi är en mötesplats med träning och rörelse som gemensam nämnare. Därför har vi och söker vi alltid nya träningsformer som kan få fler människor att leva ett liv med träning regelbundet. Idag erbjuder träning i formerna padel med fräscha banor och padeltränare, indoor golf simulator från Trackman, gruppträning i ett gäng olika former. Allt för att minska tröskeln att leva ett aktivare liv med hjälp av träning som är rolig och varierad.

Varmt välkommen önskar vi alla från MOVE Wellness dig!

MEDLEMSKAP