Boka pass
Medlemskap

GRUPPTRÄNING

Vi erbjuder gruppträning i många olika former i allt från spinning till boxning. Vi vet att människor som tränar i grupp, tränar regelbundet längre och oftare, därför vet vi ett gruppträning är ett otroligt bra träningsalternativ för dig som vill röra på dig regelbundet som matchar vår mission,  att få människor att träna regelbundet oftare. På våra anläggningar har  gruppträning i spinningsalar, gruppträningsalar och även i gymmet. Som medlem kan du boka gruppträningspassen här på hemsidan eller i vår app.

Hur bokar jag mig?

Första gången du ska boka dig via hemsida eller app kommer du att efterfrågas e-postadress och lösenord. E-postadressen är den som du registrerade hos oss när du blev medlem, lösenordet är dina sex första siffror i ditt personnummer (ååmmdd) om du inte valde någon annan manuellt. Efter din första inloggning kan du ändra e-postadress och lösenord genom att följa instruktionerna som inloggad.

Vill du som ännu inte är medlem delta på en klass så kan du höra av dig till oss ( HÄR )  i så god tid som möjligt så hjälper vi dig att boka en plats. Du kan också chansa på drop-in  under våra bemmande tider,  då hjälper vi dig direkt på plats. vi ser fram emot att ses!

Bokningsregler

För att vara garanterad en plats på våra klasser så bokar du in dig via vår bokningssida. I mån av plats går det bra med drop in, som medlem kan du boka in dig som vanligt fram tills att klassen startar.

Platser till klasserna släpps kl 12.00, 14 dagar framåt. Du kan boka upp till 10 klasser, max 2 klasser om dagen. Om klassen är full kan du boka dig på reservlistan, den gäller fram tills 60 minuter innan start.  Har du inte kommit med på klassen 60 miunter innan start gäller inte reservlistan längre. Ända chansen att få en plats är då om någon av någon anledning inte dyker upp i tid, se information om drop in längre ner.

Om du inte kan närvara på din bokade klass, behöver du avboka av dig som senast 60 minuter innan klassens start gäller även reservlistan. Försök att avboka av dig i så god tid som möjligt om du inte kan vara med på en planerad klass, då ger du alla andra träningssugna så stor chans som möjligt att komma med på sin favoritklass.

När du läser av ditt medlemskort i entrédörren checkas du automatisk in på din klass.  Du kan checka in 3 timmar innan klassen börjar och du behöver checka minst 5 minuter innan klassen börjar.  Om du inte är i tid och checkar in dig släpps din plats för drop in och möjligheten för de som är på plats att boka in sig öppnas. Drop in bokas som vanligt eller i receptionen. Om du är sen men ingen har tagit din plats MÅSTE du boka in dig igen och efter det checka in med ditt medlemskort och skynda dig in på klassen.

Om man kommer försent och ens bokade plats släppts till bokningsbar, så kan man boka in sig igen om det finns lediga platser kvar. Systemet tar inte hänsyn till att man ändå var på klassen, så det kommer genereras en prick för att man inte kom i tid till sin bokade plats. Samma sak äller om du inte avbokar i tid. Det är inget allvarligt, men om du har tre missade aktiviteter inom 14 dagar får du inte boka dig på grupptränings aktiviteter. Spärren släpps 14 dagar efter att den sista missade aktiviteten som missades har passerat. Spärren innebär att du inte kan boka dig på gruppträning men du får självklart gå på drop in!

Dessa regler är enbart  till för att vi alla ska kunna träna så mycket som möjligt och att så många platser som möjligt ska utnyttjas vid varje tillfälle.

Tack för visad hänsyn!

– man kan boka 14 dagar i förväg
– man kan ha totalt 10 bokningar under 14-dagarsperioden
– max 2 bokningar/dag
– alla klasser kommer släppas för bokning kl 12.00 för 14 dagar framåt.
– Avbokning senast 1 timme innan start om du inte kommer kunna närvara (gäller både om du har reservplats och ordinarie).
– ej avbokad plats eller för sen ankomst (mindre än 5 min innan klass) genererar en prick. Vid totalt 3 prickar inom 14 dagar blir man avstängd från att förboka sig på klasser under 14 dagar från den sista pricken. Efter 14 dagar släpper spärren och man kan åter förboka sig igen.
– man behöver personligen checka in sig vid entren senast 5 min innan klassens start. Om man missar att göra det 5 minuter innan släpps din plats och blir bokningsbara i appen för det som står och väntar och hoppas på en drop-in plats.
– reservlistan gäller fram till en timme innan klassens start när någon avbokar sig. Fick du ingen ordinarie plats från reservlistan så kan du chansa på att komma ner till centret och få en plats 5 minuter innan start om någon inte hämtat ut sin biljett i tid.
– När det finns lediga platser så kan man boka in sig via appen hela vägen fram till klassens start.
– Om man kommer försent och ens bokade plats släppts till bokningsbar, så kan man boka in sig igen om det finns lediga platser kvar. Systemet tar inte hänsyn till att man ändå var på klassen, så det kommer genereras en prick för att man inte kom i tid till sin bokade plats.

VÅR GRUPPTRÄNING

Spinning, Cykel

Passa på att höja din konditionströskel!

Boka

Cirkel

Allsidig träning som dessutom är riktigt kul

Boka

Yoga

Hitta en inre harmoni med ett skönt yogapass hos oss. Vi har funktionell yoga online, yinyoga och vinyasayoga

Boka

DANS

Att röra sig i takt till musik är alltid roligt!

Boka

Mage & rumpa

Bygg bålstabilitet samtidigt som du stärker vår störta muskel rumpan.

Boka

Thaibox

Thaibox är ett så kallats mitspass med slag och sparkar blandat med kortare fysövningar som inte kräver några förkunskaper.

Boka

Soma Move

En klass som gör dig stark, smidig och skadefri. innehåller mjuka men atletiska övningar och består av ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster. kan utföras både långsamt och högintensivt.

Boka

Core

Bygg bålstabilitet och träna muskler du inte visste du hade

Boka

Tabata

En tränings form i intervallen träna 20 sekunder, vila 10 sekunder blandat med flera olika fysiska övningar.

Boka

bodyMOVE

Att röra sig i takt till musik är alltid roligt!

Boka

Yogalates

Bygg bålstabilitet och träna muskler du inte visste du hade

Boka

Zumba

En dans med latinska rytmer.

Boka

Outdoor

Utomhusträning som varierar efter säsong.

Boka

Step

En gammal klassiker som fortfarande är kul och effektiv!

Boka

Muskel, Muskel PULS

En styrkeklass vi själva har utvecklat

Boka

Styrka, Skivstång

Träning som ger dig muskler på rätt ställen. Kul är det också!

Boka

Senior träning, 55+

Lugn och skön träning i din egen takt, för en bättre hälsa!

Boka

VÄLKOMMEN

Varmt välkommen till Move Wellness önskar Simon med personal!

Bli medlem