GRUPPTRÄNING

Vi erbjuder gruppträning i många olika former i allt från spinning till boxning i våra två olika träningssalar och i gymmet. Som medlem kan du boka gruppträningspassen på länken nedan.

Första gången du bokar ett pass via vår hemsida kommer du att efterfrågas e-postadress och lösenord. E-postadressen är den som du registrerade hos oss när du blev medlem, lösenordet är dina sex första siffror i ditt personnummer (ååmmdd). Efter din första inloggning kan du ändra e-postadress och lösenord genom att följa instruktionerna som inloggad.

Boka som inte medlem

Vill du som ännu inte är medlem delta på en klass så kan du höra av dig till oss ( HÄR )  i så god tid som möjligt så hjälper vi dig att reservera en prova på plats. Du kan också komma på drop-in klasser som sker på vara bemannade receptionstider,  då hjälper vi dig direkt på plats. vi ser fram emot att ses!

Bokningsregler

För att vara garanterad en plats på våra klasser så bokar du in dig via vår bokningssida. I mån av plats går det bra med drop in, som medlem kan du boka in dig som vanligt fram tills att klassen startar.  Platser till klasserna släpps kl 07.00 14 dagar innan aktuell klass och blir då bokningsbara. Om du inte kan närvara på din bokade klass, behöver du boka av dig som senast 2 timmar innan klassens start, fram tills 2 timmar innan start gäller också väntelistan. Försök att boka av dig i så god tid som möjligt om du inte kan vara med på en planerad klass, då ger du alla andra träningssugna så stor chans som möjligt att komma med på sin favoritklass.

Tack för visad hänsyn!

Boka pass
Medlemskap

VÅR GRUPPTRÄNING

Spinning

Passa på att höja din konditionströskel!

Boka

Cirkelgym

Allsidig träning som dessutom är riktigt kul

Boka

Yoga

Hitta en inre harmoni med ett skönt yogapass hos oss

Boka

DANS

Att röra sig i takt till musik är alltid roligt!

Boka

Core

Bygg bålstabilitet och träna muskler du inte visste du hade

Boka

Thaiboxning

Perfekt träning, missa inte chansen att träffa din chef…

Boka

Skivstång

Träning som ger dig muskler på rätt ställen. Kul är det också!

Boka

Seniorgym

Lugn och skön träning i din egen takt, för en bättre hälsa!

Boka

VÄLKOMMEN

Varmt välkommen till Move Wellness önskar Simon med personal!

Bli medlem