MEDLEMSKAP 

När du är medlem får du tillgång till en mötesplats där kulturen är det mest unika. I alla våra medlemskap ingår möjlighet att träna i gymmet 05-24 alla dagar året om, gruppträning,  omklädningsrum med låsbara skåp,  och tillgång till lounge med gratis kaffe! Beroende på BAS eller STANDARD är det inkluderat eller förmånliga priser på padel & golf.

Våra medlemskap

GYM – I vårt bas medlemskap har du tillgång till möjligheten att träna 05-24 alla dagar året om, gruppträning,  omklädningsrum med låsbara skåp och lounge med gratis kaffe.

GOLF & PADEL – Du har även 20 % när du spelar golf & padel. I padel använder vi oss av PPP (Pay per player). Dvs när du bokar dig i matchi lägger du till de medlemmar du ska spela med så får alla 10%.

GYM – I vårt standard medlemskap har du tillgång till möjligheten att träna 05-24 alla dagar året om, gruppträning, omklädningsrum med låsbara skåp och lounge med gratis kaffe.

PADEL – Som standardmedlem spelar du padel gratis ett pass om dagen (60/90min)! I padel använder vi oss av PPP (Pay per player). Dvs när du bokar dig i matchi lägger du till de medlemmar du ska spela med så får alla sin del gratis! Ska du spela/träna själv kontaktar du oss så hjälper vi dig hur du gör, det är inte möjligt på primetider.

GOLF – Som standardmedlem spelar du golf gratis i våra premium byggda indoor golf lounger med trackmans!

Du får boka golf ett pass om dagen (60 min), är ni två medlemmar som spelar tillsammans kan ni boka två pass och så vidare. Du kan även ta med en gäst genom att gästen köper ett GÄSTPASS HÄR. Om det är fler som inte är medlemmar som vill spela (3-4 personer), då bokar ”gästen” i matchi. Är det ledigt och fler tider bokas såköps flera pass.

Vid noshows på din padel & golf bokning debiteras du fullt ordinariepris.

Vi erbjuder studenter, seniorer & FAR rabatterade priser, ca 15% på våra ordinarie priser.

Du kan teckna dessa online men för att behålla ditt pris måste du inom 14 dagar visa upp ditt mecenatkort(om över 18) eller pensionsintyg (om under 65)

– Träna för sin viktiga hälsa +80 år = 50% rabatt på ordinarie pris
– Träna för sin viktiga hälsa +90 år = 75% rabatt på ordinarie pris
– Träna för sin viktiga hälsa +100 år = 100% rabatt, då tränar du  alltså GRATIS!

Du kan köpa ett dagspass direkt här på hemsidan eller i vår app, dagpass gäller hela dagen från köpet och där ingår hela vårt utbud som träning med PT eller gruppträning.  Om du  sedan väljer att bli medlem drar vi av kostnaden för ett dagspass på din medlemsavgift.

Ett dagspass kostar 179 kr och betalas med swish direkt på hemsidan, app eller på plats under våra bemannade tider.

För att öppna våra entrédörrar laddar du ner vår app ”Go Active!” med anläggnings ID: 041200. Logga in med din mail som användarnamn och ååmmdd i ditt personnummer som kod. Välj inpassering i menyn och ha igång plats och Bluetooth så kommer våra dörrar upp som du låser upp med mobilen!

Har du frågor? Kontakta oss här så hjälper vi dig. Vi svarar garanterat inom 48 timmar, antagligen mycket snabbare.

Vi har inga start och medlemsavgifter vid nytecknade, för att öppna våra dörrar gör du det med vår app eller som alternativ kan du köpa vårt armband.

Vi erbjuder nya medlemmar ett PT erbjudande: 1 tillfälle 399 kr, spara 400 kr. Det är valbart och får köpas inom 30 dagar från nytecknade och gäller i 12 månader.

Friskvårdsbidrag

Vi är anslutna till Epassi, Actiway (som blir Epassi till årsskiftet) och Wellnet.

Du kan använda dig av ditt friskvårdsbidrag på flera sätt. Det bästa är att säkerställa med din arbetsgivare vad som gäller på din arbetsplats.  Vi har tjänster upplagda på respektive friskvårdspartners sida som går att köpa direkt online. Friskvårdsbidraget kan användas till både GOLF, PADEL, PERSONLIG TRÄNING och GYMMEDLEMSKAP. Det är upp till dig själv!

För dig som har Benify så finns det en FAQ på deras sida hur du går tillväga: https://www.benify.se/mitt-benify/vanliga-fragor/

Behöver du ett friskvårdsintyg till din arbetsgivare? Det kan du  lätt hämta det hämta hem i vår app! För att göra det enklare har vi gjort en instruktionsfilm: https://www.instagram.com/p/CjqUjLLoeyY/

Har du några frågor kontakta oss så hjälper vi dig!

Vanliga frågor och svar

  • Student gäller under 18 år eller mot uppvisande av mecenatkort
  • Seniormedlemskapet gäller från 65 eller mot pensionsintyg
  • Frysning av medlemskap gäller enbart med läkarintyg.
  • Om du köper ett dagspass och sedan väljer att bli medlem drar vi av kostnaden på din medlemsavgift.
  • Om du vill ha ett kvitto, även kallat betalningsintyg kan du lätt och smidigt hämta ut det i din kundprofil i appen.
  • Vid uppsägning av ditt autogiro medlemskap efter din bindningstid gäller följande för uppsägningstiden. Från att du gjort en skriftlig uppsägning via vår avslutningssida är ditt medlemskap giltigt och bundet till den sista i den nästkommande månaden från att vi har hanterat din uppsägning.
  • Tecknar du ett årsmedlemskap förskottsbetalat får du automatiskt en faktura 14 dagar innan medlemskapet går ut om du inte avslutat ditt medlemskap.
  • Vill du avsluta ditt medlemskap går du in HÄR och fyller i din avslutsanmälan. Vi tar bara emot avslut via detta formulär för din trygghet.

Läs våra gärna mer om våra trivsel och ordningsregler.

BJUD DINA VÄNNER & DIG SJÄLV