VÄLKOMMEN TILL MOVE WELLNESS!

Vi tror på träning för ett lyckligare, smartare och starkare liv vilket var grunden till att Move Wellness grundades november 2019.  Den första anläggningen skapades i Brottby, och efter den fina responsen togs beslutet att det inte bara ska vara en anläggning.

Att skapa anläggningar med en genuin och familjär träningsmiljö för att ge människor både energi och resultat genom att träna och umgås där träningsglädje är det gemensamma nämnaren ger så otroligt mycket tillbaka. Mission blev solklar. Att få fler människor att träna regelbundet oftare.

Move Wellness ägare Simon berättar om sin syn på träning

Simon Rosenholm, ägare av Move Wellness

Jag skulle verkligen definiera mig själv som en eldsjäl inom träning och hälsa. Jag har en stark tro att träning och goda vanor är nyckeln till ett starkare, smartare och lyckligare liv.

Privat gillar jag all form av motion, från funktionell träning till enduro, men mitt största hjärtebarn är kampsport/MMA som jag tränat aktivt sedan 6 års ålder.

Jag har sedan innan jag blev myndig jobbat inom träningsbranschen i flera olika former men har under det senaste året varit aktiv inom affärsutveckling, för att skapa en så bra hälsoprodukt som möjligt!

Varmt välkommen till oss önskar jag med alla mina kollegor och medlemmar!

Gym

Bli starkare!

Läs mer

Personlig träning

Ta hjälp av en PT

Läs mer

Gruppträning

Bli mer harmonisk

Läs mer

Padel

Populäraste sporten?

Läs mer

Aktivitetsyta

Grymt kul med polarna

Läs mer

Golf

Indoor golf med Trackman 4

Läs mer