MOVE WELLNESS BROTTBY

Move Wellness Brottby invigdes den 25 april 2020. Den nya ägaren Simon, som jobbat i branschen hela sitt liv fick möjligheten och såg en oslipad diamant framför sig. En hel fastighet med otroliga möjligheter till att vara en mötesplats med träning, hälsa och rörelse som gemensam nämnare. Move wellness brottby ligger precis vid avfarten brottby från E18. En stor rymlig gratis parkering finns precis vid entren.

Move Wellness Brottby är en anläggning som erbjuder en mängd olika tjänster. Bland annat finns ett välutrustat gym, padel, indoor golf, personliga träning, samt gruppträning.

“Vi lever i tron att genom träning och rörelse lever vi ett starkare, smartare och lyckligare liv. Flera utvecklingsområden har skrapats på direkt från start och arbetet kommer fortgå under flera år. Utveckling eller avveckling. Vi tror inte på något däremellan. Varmt välkomna!”

Utbud

Move Wellness Brottby har ett fullutrustat gym med komplett cardiopark, maskinpark, fria vikter och utrustning för funktionell träning i alla former. Både individuell träning, men också med PT samt gruppträning.

Vi lever i tron att genom träning och rörelse lever vi ett lyckligare, smartare och starkare liv. Välkommen!

Medlemskap

Vi vet att de som lyckas bäst med sin träning tränar tillsammans med vänner eller med en personlig tränare, vanligen kallat PT. En PT kan hjälpa dig att definiera dina mål, se över ditt nuläge, få dig att utvecklas över tid och nå de resultat som du förtjänar. Vi på Move Wellness rekommenderar dig att tänka långsiktigt. Hur ofta vill du träffa din PT under ett år framåt?

LÄS MER

Vi erbjuder gruppträning i många olika former i allt från spinning till boxning i våra två olika träningssalar och i gymmet. Som medlem kan du boka gruppträningspassen på länken nedan.

Boka pass

Hos oss på Move Wellness Brottby erbjuder vi bland mycket annat padel!  Vi har välskötta banor, kurser, padeltränare samt både försäljning och uthyrning av utrustning.

Padel är en social och aktiv aktivitet som alla klarar av att spela. Padel också kallat padeltennis, är en racketsport som ofta beskrivs som en blandning mellan squash och tennis. Padel spelas på en plan med ett avgränsande nät som skapar två planhalvor och man får i spelet använda sig av väggarna runtom planen.

LÄS MER

INDOOR GOLF 

Våra premium byggda golflounger från Trackman där vi erbjuder golf året om. I en Trackman 4 simulator får du en extremt exakt spelupplevelse och kan välja mellan att spela på banor från hela världen som PGA National och det fyra legendariska St. Andrews Links banorna eller bara träna specifika slag på en Trackman range. I våra golflounger kan du spela själv eller med ett gäng polare, vi erbjuder både golftränare och möjlighet till event.

LÄS MER

På Move Wellness har vi stora ytor med möjlighet till rörelse och aktiviteter. Pingis & biljard är precis så enkelt och roligt som det låter, tag med en kompis och spela. Pingis & biljard ingår gratis för dig som medlem på Move!

MEDLEMSKAP

Vi har två behandlingsrum hos oss som hyrs av Brottby Relax & Hälsa. Brottby Relax & Hälsa startades 2016 av Pernilla Boije Norman.

Pernilla är diplomerad medicinsk massageterapeut av Hälsoteket 2017 och erbjuder behandlande massageterapi enligt svensk klassisk massage, lymfflödesmassage samt laserbehandling med djupgående lågenergilaser i våra lokaler.

Boka behandling

Öppettider

Våra öppettider är 05-24 alla dagar om året.

Våra värdtider för medlemsservice finner du nedan. Vi fokuserar övriga tider på att skapa bästa möjliga mötesplats för träning & hälsa!

  • Måndag – torsdag, klockan 16-20
  • Lördag klockan 09-12
  • Söndag klockan 16-19

Avvikelser i våra öppettider kan förekomma. Därför kan det vara bra att kontakta oss innan ditt besök om du inte är medlem.

Vi har inga planerade avvikande tider just nu.

Hitta hit