SAMARBETS­PARTNERS

Vi på Move Wellness har gärna samarbeten i olika former med företag och människor som ger en Win-Win med fokus på att aktivera människor eller för en god sak. Här är några av våra samarbetspartners.

GULDSPONSORER

Photonic

Photonic Power Systems AB är ett företag som projekterar, installerar och driftsätter helhetslösningar inom solenergi. Våra projekt är både stora och små, för både privat och företagskunder. Vi har egen personal för hela ditt projekt, från kontakt med myndigheter till montering och installation. Vi är helt enkelt din helhetsleverantör – inga projekt är för små eller för stora.

Ecoboxcenter

Score Ecoboxcenter Roslagen AB ett företag sprunget ur Highscore Entreprenad AB. Tillsammans har vi arbetat med mark och anläggning i över 30 år. Ecobox är vårt utskott som fokuserar på enkel och effektiv avloppsrening. Genom att välja Ecobox minireningsverk så får du en lösning som renar avloppet, motsvarande de högsta skyddsnivåerna vi har i Sverige.

R-SEC

Vi erbjuder inbrottslarm, kameraövervakning och andra säkerhetslösningar till både privat och företag. Vårt Fokus är att ge dig den bästa säkerhetslösningen utifrån dina behov.

Tryggborgen Redovisning AB

Bokföring, redovisning och fakturering behöver inte vara svårt, dyrt och tidskrävande. Låt oss hjälpa dig så du kan fokusera på det du vill!

Klätterapan

Klätterapan AB är specialiserade på avancerad trädfällning i tätbebyggt område. Vi utför även industriklättring och utför arbeten med kvalificerade hantverkare på tak och fasad. Vi arbetar i hela Stockholmsområdet och hjälper dig gärna med att fälla träd, trädvårdsarbeten med arborist, takskottning eller andra höghöjdsarbeten.

SILVER & BRONS SPONSRER 

Kontorschefen Malou med sitt team har varit verksamma i över 20 år i mäklarbranchen. Reco omdömet på 4.9 av över 520 röster talar sitt tydliga språk, både säljare och köpare är nöjda!
EKO Spol är ett högt rankat och pålitligt företag med moderna spolbilar och erfarna VVS-tekniker. Boka idag för pålitliga avloppstjänster!
Upsets är till att underlätta poängräkningen i racket sporter. Den digital och automatiserad poängräknare erbjuder ett system där spelarna kan registrera poängen så enkelt som att bara räcka upp en hand i luften, programvaran håller reda på poängen, serv, tiebreak och gör matchen mer titarvänlig då allt visas på display i realtid.

SOAR

Tillsammans med Simon Rosenholm jobbar vi med föreläsningar, individuella coachsamtal & workshops både enstaka tillfällen och upprepade för mer långsiktiga mål.

Ljud & bildmedia

Rental house med allt för din produktion eller event.

Moogio Täby

Allt inom Solskydd, besök oss i ett av Stockholms största showroom på Ritarslingan 24 i Arninge.

Jimmy Rosenholm

Jimmy Rosenholm är en lokal konstnär som pryder våra lokaler med fin konst. Alla tavlor som finns hos oss är till salu. Kontakta oss för mer information.

Marinbutiken ATV

Idag är Marinbutiken en väletablerad båtförsäljnings anläggning i centrala Åkersberga med en välfyllt SeaSea butik samt försäljning av Suzuki orginaldelar, högkvalitativa båtar från Askeladden, Capelli, Arronet, HR samt Suzumar och en auktoriserad fullservice verkstad för Suzuki motorer ink ATVs.