SAMARBETS­PARTNERS

Vi på Move Wellness har gärna samarbeten i olika former med företag och människor som ger en Win-Win med fokus på att aktivera människor eller för en god sak. Här är några av våra samarbetspartners.

GULD SPONSORER

Photonic

Photonic Power Systems AB är ett företag som projekterar, installerar och driftsätter helhetslösningar inom solenergi. Våra projekt är både stora och små, för både privat och företagskunder. Vi har egen personal för hela ditt projekt, från kontakt med myndigheter till montering och installation. Vi är helt enkelt din helhetsleverantör – inga projekt är för små eller för stora.

Ecoboxcenter

Score Ecoboxcenter Roslagen AB ett företag sprunget ur Highscore Entreprenad AB. Tillsammans har vi arbetat med mark och anläggning i över 30 år. Ecobox är vårt utskott som fokuserar på enkel och effektiv avloppsrening. Genom att välja Ecobox minireningsverk så får du en lösning som renar avloppet, motsvarande de högsta skyddsnivåerna vi har i Sverige.

R-SEC

Vi erbjuder inbrottslarm, kameraövervakning och andra säkerhetslösningar till både privat och företag. Vårt Fokus är att ge dig den bästa säkerhetslösningen utifrån dina behov.

SAMARBETSPARTNERS

RS Sports

Padelbollar och racketar utvecklade av Robin Söderling tillsammans med padelstjärnorna Simon Vasquez och Cayetano Rocafort. Söderling var den första spelaren som utvecklade en tennisboll, som nu säljs över hela världen. RS har nu också etablerat sig som ett premiummärke inom Padel.

BLANC

Det självklara klädvalet för oss på MOVE. Snygga, sköna kläder med fokus på att kunna röra dig fritt!

Jimmy Rosenholm

Jimmy Rosenholm är en lokal konstnär som pryder våra lokaler med fin konst. Alla tavlor som finns hos oss är till salu. Kontakta oss för mer information.

Stockholms Karosslack AB

Stockholm Karosslack AB gundades 1978 och är sedan 1981 beläget centralt i Västberga industriområde strax söder om Stockholm. Vi är ett komplett bilskadecenter som samarbetar med de flesta försäkringsbolag och utför alla typer av skadereparationer.

Ljud & bildmedia

Rental house med allt för din produktion eller event.

Moogio Täby

Allt inom Solskydd, besök oss i ett av Stockholms största showroom på Ritarslingan 24 i Arninge.