SAMARBETS­PARTNERS

Vi på Move Wellness har gärna samarbeten i olika former med företag och människor som ger en Win-Win med fokus på att aktivera människor eller för en god sak. Här är några av våra samarbetspartners.

RS Sports

Padelbollar och racketar utvecklade av Robin Söderling tillsammans med padelstjärnorna Simon Vasquez och Cayetano Rocafort. Söderling var den första spelaren som utvecklade en tennisboll, som nu säljs över hela världen. RS har nu också etablerat sig som ett premiummärke inom Padel.

BARBELL

Det självklara klädvalet för oss på MOVE. Snygga, sköna kläder med fokus på att kunna röra dig fritt oavsett val av stil på ditt plagg.

Willefonden

Willefondens föräldragrupp är ett nätverk för föräldrar till barn med odiagnostiserade sjukdomar.

Jimmy Rosenholm

Jimmy Rosenholm är en lokal konstnär som pryder våra lokaler med fin konst. Alla tavlor som finns hos oss är till salu. Kontakta oss för mer information.

Stockholms Karosslack AB

Stockholm Karosslack AB gundades 1978 och är sedan 1981 beläget centralt i Västberga industriområde strax söder om Stockholm. Vi är ett komplett bilskadecenter som samarbetar med de flesta försäkringsbolag och utför alla typer av skadereparationer.

Ljud & bildmedia

Rental house med allt för din produktion eller event.

Moogio Täby

Allt inom Solskydd, besök oss i ett av Stockholms största showroom på Ritarslingan 24 i Arninge.

ICA Brottbyhallen

Din lokala ICA handlare och ledande inom näthandel.