TECKNA PT-ONLINE
PERSONLIG SERVICE PT

PERSONLIG TRÄNING

Varför personlig träning?

Vi vet att de som lyckas bäst med sin träning tränar tillsammans med vänner eller med en tränare, vanligen kallat PT.

En PT kan hjälpa dig att definiera dina mål, se över ditt nuläge, få dig att utvecklas över tid och nå de resultat som du förtjänar.

Vi på Move Wellness rekommenderar dig att tänka långsiktigt. Hur ofta vill du träffa din PT under ett år framåt?

NYHET, nu har även Smallgroup träning!

Nu utökar vi på MOVE vårt träningsutbud med PT smallgroup. En perfekt träningsformför dig som vill träna i mindre grupp med personlig coachning.
Vi erbjuder öppna grupper där vi är 3-6 personer och tränar tillsammans 8 ggr med fasta datum och tider, pris 2399 kr. Följ oss på våra sociala kanaler för att se när grupper släpps och säkra din plats genom att teckna online. Du kan också samla ditt egna gäng och kontakta din favorit tränare för ett eget upplägg när du vill!

BOKA SMALLGROUP

Här kan du läsa mer om våra personliga tränare

Jag har arbetat med träning och friskvård i 15 år och det blir bara roligare för varje år med mer erfarenhet och kunskap. Senaste åren har mycket fokus legat på nyblivna mammor som vill börja träna igen efter graviditet. Mitt mål och driv är att motivera till en hållbar livsstil. Hitta balansen mellan träning, kost och återhämtning. Jag vill att min klient ska känna sig stark i både gymmet och i vardagen!

Vill du komma igång, bli starkare, få bättre kondition eller komma ur bekvämlighetszonen så hjälper jag dig som personlig tränare att nå dina mål med rolig, säker och resultatinriktad träning. Mvh Johanna Andrell

Jag är trebarnsmamman som har träning som både yrke och hobby. Jag jobbar som personlig tränare, massör, yogalärare och gruppträningsinstruktör. Jag tränar själv ofta med fokus på någon rolig utmaning som jag har gett mig själv. Det har blivit en Vätternrunda, halvklassikern, halvmaror och triathlonlopp. Annars blir det mycket yoga hemma i vardagsrummet.

Jag har jobbat med träning i ca 20 år. Tack vare min långa erfarenhet har jag blivit bra på att anpassa mig till olika klienter. Jag ser dig som individ och ger dig pepp och utmaningar som passar dig utifrån dina personliga förutsättningar och behov. Som personlig tränare har jag ett holistiskt tänk och tror att jag passar dig som vill träna för att må bra och vill att träning ska bli en naturlig del av livet. Men jag tar mig, med glädje, an dig med ett specifikt mål också. Jag har genom åren hjälpt klienter som vill gå ner i vikt, bestiga ett berg, klara ett Vasalopp, kunna göra en speciell yogaposition och klara testerna till en militär utbildning.

För mig är det viktigt att träning finns för alla som vill träna, och alla som vill öka sitt välmående på ett eller annat sätt.
Oavsett om man står på tröskeln till att komma igång med träning för första gången någonsin, någon kanske vill starta om efter uppehåll eller
vässa till den redan starka formen inför kommande speciell utmaning eller ett lopp, så vill jag gärna vara med som en liten drivande och
peppande pusselbit i processen. Att helt enkelt få bidra till någons utveckling, i både stort som smått.

Jag vill hjälpa individer att nå mål och resultat utifrån sina förutsättningar och behov. Jag vill sprida hälsa och välmående i min roll som PT. Min ambition är att träning ska vara rolig men samtidigt utmanande och jag tycker att variation såväl som enkla tunga basövningar är nyckeln i träningen.
I min roll som PT gillar jag att variera såväl övningar som redskap, allt utifrån vad du som individ vill uppnå med din träning men det som är den röda tråden är basövningar.
Mitt motto är ”Pannben och fokus”.

Som PT och instruktör brinner jag för att få ge vidare till andra det träningen har givit mig – glädje, självförtroende, ett viktigt sammanhang, hälsa, energi och ett ökat välmående.
Jag har min egen idrottsbakgrund inom gymnastiken (voltige- gymnastik på häst i galopp), där jag tävlat på landslagsnivå fram till 20-årsåldern. Jag är en passionerad längdskidåkare och löpare. Vasaloppet är mitt absoluta favoritlopp, jag älskar uthållighetsutmaningen. Jag är också utbildad löpcoach, och jobbar gärna utomhus när det passar kunden. Jag har gått igenom en längre period av svår smärta i ryggen, följt av tre större höftoperationer med tung rehab. En värdefull erfarenhet i mitt jobb idag.

Som PT vill jag ge dig upplevelsen av att träning och hälsa handlar om många olika saker, utifrån ett helhetsperspektiv, där träningen är en viktig del. Jag vill att du ska bli inspirerad, motiverad, få mer kunskap.
Som gruppträningsinstruktör kan du träffa mig på många olika pass ex; muskelpass, yoga, tabata, +55. Gemensamt för mig och mina pass är att jag vill ge dig upplevelsen och känslan av möjligheter!

Vi erbjuder även privata lektioner i padel & golf

På vår anläggning i Brottby erbjuder vi även personlig träning i padel & golf det kallar vi för padel och golflektioner. Utöver det har vi även padelkurser. Läs mer om det under vårt utbud PADEL, respektive GOLF

Betalning och bokningsregler

Vi erbjuder och rekommenderar delbetalning via autogiro i 12 månader räntefritt. Det gör det lättare för dig att budgetera din träning över tid!

Om du an någon anledning inte kan träna på din bokade tid behöver omboka eller avboka din bokade tid senast 24h innan träningstillfället annars debiteras tiden.

Ditt värdekort är giltigt i 12 månader från tecknade, ej använt värde återbetalas inte.

MEDLEMSPRISER PERSONLIG TRÄNING

1 tillfälle

Att köpa enstaka tillfällen är inget vi rekommenderar då de blir svårare att planera in ett långsiktigt mål som är hållbart över tid. Men kan vara kul och bra för att pröva på, få inspiration, tips och råd.

749 kr

Boka

12 tillfällen

12 träffar med personlig tränare. För dig som vill träffas i snitt 2 ggr i månaden.

JUST NU!

649 kr / tillfälle

649 kr / månad i 12 månader

Totalt 7.788 kr (ord.pris 8.148kr)

Boka

24 tillfällen

24 träffar med personlig tränare. För dig som vill träffas i snitt 2 ggr i månaden.

JUST NU!

599 kr / tillfälle

1198 kr / månad i 12 månader

Totalt 14.376 (ord. pris 15.336 kr)

 

Boka

48 tillfällen

48 träffar med personlig tränare. För dig som vill träffas i snitt 4 ggr i månaden.

599 kr / tillfälle

2396 kr / månad i 12 månader

Totalt 28.752 kr

 

Boka

MEDLEMSPRISER PERSONLIG TRÄNING DUO

(PT för 2 personer)

1 tillfälle

En inspirerande träff med personlig tränare för dig och din träningspartner.

Pris per person:

499 kr

Boka

12 tillfällen

12 träffar med personlig tränare för dig och din träningspartner. För er som vill träffas i snitt 1 gång i månaden.

Pris per person:

449 kr / tillfälle
449 kr / månad i 12 månader

Totalt 5.388 kr

Boka

24 tillfällen

24 träffar med personlig tränare för dig och din träningspartner. För er som vill träffas i snitt 2 ggr i månaden.

Pris per person:

419 kr / tillfälle
838 kr / månad i 12 månader
Totalt 10.056 kr

Boka

48 tillfällen

48 träffar med personlig tränare för dig och din träningspartner. För er som vill träffas i snitt 4 ggr i månaden.

Pris per person:

399 kr / tillfälle
1596 kr / månad i 12 månader
Totalt 19.152 kr

Boka