Teckna PT- online
jag vill bli kontaktad

PERSONLIG TRÄNING

Varför personlig träning?

Vi vet att de som lyckas bäst med sin träning tränar tillsammans med vänner eller med en personlig tränare, vanligen kallat PT.

En PT kan hjälpa dig att definiera dina mål, se över ditt nuläge, få dig att utvecklas över tid och nå de resultat som du förtjänar.

Vi på Move Wellness rekommenderar dig att tänka långsiktigt. Hur ofta vill du träffa din PT under ett år framåt?

Vi erbjuder även privata lektioner i padel

Vi är bjuder även personlig träning i padel, det kallar vi för padellektioner. Utöver det har vi även padelkurser. Läs mer om det under vårt utbud Padel.

Här kan du läsa mer om våra personliga tränare

Jag jobbar som personlig tränare på Move Wellness och finns för att hjälpa dig att må bättre med hjälp av träning genom att hitta övningar som möter dina behov och gör dig motiverad. Jag har tränat klienter från golfare och löpare till mer rehabinriktade behov.

Själv har jag tränat olika sporter sedan jag var ung, men även haft perioder när träningen inte blivit av då jag haft besvär med min rygg. Jag har gått Ryggkrurgiska Centrumets vidareutbildning för Personlig Tränare för att kunna arbeta med klienter som haft ryggbesvär som t ex spinal stenos eller diskbråck. Mina ledord: Kul, Varierande och Individuellt anpassat. Mvh Niina Frölid

Jag har arbetat med träning och friskvård i 15 år och det blir bara roligare för varje år med mer erfarenhet och kunskap. Senaste åren har mycket fokus legat på nyblivna mammor som vill börja träna igen efter graviditet. Mitt mål och driv är att motivera till en hållbar livsstil. Hitta balansen mellan träning, kost och återhämtning. Jag vill att min klient ska känna sig stark i både gymmet och i vardagen!

Vill du komma igång, bli starkare, få bättre kondition eller komma ur bekvämlighetszonen så hjälper jag dig som personlig tränare att nå dina mål med rolig, säker och resultatinriktad träning. Mvh Johanna Andrell

Jag är trebarnsmamman som har träning som både yrke och hobby. Jag jobbar som personlig tränare, massör, yogalärare och gruppträningsinstruktör. Jag tränar själv ofta med fokus på någon rolig utmaning som jag har gett mig själv. Det har blivit en Vätternrunda, halvklassikern, halvmaror och triathlonlopp. Annars blir det mycket yoga hemma i vardagsrummet.

Jag har jobbat med träning i ca 20 år. Tack vare min långa erfarenhet har jag blivit bra på att anpassa mig till olika klienter. Jag ser dig som individ och ger dig pepp och utmaningar som passar dig utifrån dina personliga förutsättningar och behov. Som personlig tränare har jag ett holistiskt tänk och tror att jag passar dig som vill träna för att må bra och vill att träning ska bli en naturlig del av livet. Men jag tar mig, med glädje, an dig med ett specifikt mål också. Jag har genom åren hjälpt klienter som vill gå ner i vikt, bestiga ett berg, klara ett Vasalopp, kunna göra en speciell yogaposition och klara testerna till en militär utbildning.

Priser PT

1 tillfälle

Kom igång och få inspiration, tips och råd, vid ett tillfälle

719 kr

Boka

12 tillfällen

12 träffar med personlig tränare

649 kr / tillfälle
649 kr / månad i 12 månader
Totalt 7.780 kr

Boka

24 tillfällen

24 träffar med personlig tränare

599 kr / tillfälle
1198 kr / månad i 12 månader
Totalt 14.380 kr

Boka

Priser PT DUO (PT för 2 personer)

1 tillfälle

En inspirerande träff med personlig tränare för dig och din träningspartner

919 kr

Boka

12 tillfällen

12 träffar med personlig tränare för dig och din träninspartner

849 kr / tillfälle
849 kr / månad i 12 månader
Totalt 10.190 kr

Boka

24 tillfällen

24 träffar med personlig tränare för dig och din träningspartner

799 kr / tillfälle
1598 kr / månad i 12 månader
Totalt 19.190 kr

Boka