ANLÄGGNING

Vi tror på träning för ett lyckligare, smartare och starkare liv vilket var grunden till att Move Wellness grundades november 2019.  Den första anläggningen skapades i Brottby  när de köpte den tidigare tränings anläggningen Karbyhallen. Att skapa en anläggningen med en genuin och familjär träningsmiljö för att ge människor både energi och resultat genom att träna och umgås i flera olika former med en misson att få fler människor att träna regelbundet oftare.

Move wellness brottby invigdes den 25 april 2020. Den nya ägaren Simon, som jobbat i branschen hela sitt liv fick möjligheten och såg en oslipad diamant framför sig. En hel fastighet med otroliga möjligheter till att vara en mötesplats med träning, hälsa och rörelse som gemensam nämnare. Move wellness brottby ligger precis vid avfarten brottby från E18. En stor rymlig gratis parkering finns precis vid entren.

“Jag lever i tron att genom träning och rörelse lever vi ett starkare, smartare och lyckligare liv. Flera utvecklingsområden har skrapats på direkt från start och arbetet kommer fortgå under flera år. Utveckling eller avveckling. Jag tror inte på något däremellan. Varmt välkomna!”