Afterwork och padel

Under höstterminen 2020 kommer vi på utvalda fredagar mellan klockan 18-20 att arrangera afterwork-padel hos oss! Vi kommer att spela enligt upplägget americano blandat med padelteori och praktik tillsammans med vår pedaltränare Staffan Rosengren. Vi kommer blanda eventen mellan mixkväll, tjejkväll och herrkväll. Vi bjuder på snacks och alkoholfri dryck. Kostnad 329kr, först till kvarn! 

Afterwork-padel

Syftet med vår afterwork-padel är att träna, ha kul och träffa nya spelare i en avslappnad miljö! Vi har därför valt upplägget americano på våra AW:s.

I en Americano handlar det om att vinna matcher med olika partners fast man samlar poäng enskilt och slutligen bli det den enskilda spelaren med flest poäng när den totala speltiden är slut som koras som vinnare. Americano är en rolig och social form av padel där man får spela tillsammans med och möta många olika spelare.

Vi är allt från 8 till 16 st spelare beroende på hur många som anmäler sig och vi delar upp speltid, häng och teori jämt för alla som spelar. Nivån är blandad och alla är välkomna!

Mellan matcherna om vi blir många finns möjligheter till coachning med vår tränare Staffan. Då pratar vi både praktiskt och teoretisk coachning av både slag och  speltaktik.

Vi startar kl 18:00 så kom gärna 15 minuter innan så du hinner byta om och vara redo direkt när klockan slår över för att vi ska hinna spela så mycket som möjligt. kl 20:00 är vår speltid slut och vi rundar av med prisutdelning och häng för den som vill.

Datum för Afterwork-padel är 16 Oktober (mixkväll), 13 November (tjejkväll), 27 November (killkväll) och 11 December (mixkväll)

Boka privatlektioner med Staffan

Vill du boka privatlektion med Staffan så finns den möjligheten på lördagarna efter vår AW – Padel. Staffan bokar  lektioner från kl 11:00 och du kan redan nu boka din privatlektion där ni är 1 – 4 personer. Passa på innan vi är fullbokade! Du kan självklart chansa på en ledig tid och boka på plats under vår afterwork- Padel.

Se priser för privatlektioner HÄR

Datum för möjlighet att boka lektion med Staffan är 17 Oktober,  14 November,  28 November och 12 December