Boka pass
Bli medlem
Boka bana

AKTIVITETER, ARRANGEMANG & EVENT

Vi har flera olika och aktiveter, arrangemang och event hos oss inom våra utbud gym, padel och golf. Vi har två olika bokningssystem vi jobbar med, både BRP och matchi så här kan du lättast hålla koll hur, var och när du kan boka och delta. Hoppas vi ses snart!

VÅRA AKTUELLA AKTIVITETER INOM

Under Q1 2022

Vi kommer uppgradera gymmet på flera sätt under första kvartalet 2022, är du nyfiken på hur eller har feedback att ge oss? Fråga oss! Följ oss på våra sociala medier för att följa resan <3

Gruppträning

Vi sitter i detta nu och finputsar på schemat för klasserna över jul och nyår. Inom väldigt kort kommer du kunna se det i vår app! 

Då det snart är nytt år så är det också dags för nytt vårschema. Vi länkar här till enkät och vi skulle bli jätteglada om ni tog er några minuter att fylla i den om hösten som varit. https://forms.gle/ZgKfeEtXTUQQYEP58

Då kan vi ha den so udnerlag inför vårens schema för att göra det så bra som möjligt för er! Finns ett stycke med fri text också, skriv gärna där, högt och lågt, era tankar om gruppträning och det som relaterar till den. Tack! 🙂

I samarbete med Träffpunkten erbjuder vi GRATIS seniorspinning!

Tid: tisdagar kl 11.30, 10 omgångar med start igen den 11 januari
Plats: MOVE Wellness, Vadavägen 3 Brottby
Ledare: Kattis Ahlberg
Vid frågor kontakta Simon på MOVE Wellness tel: 073 593 27 75
Inget medlemskap krävs. Fri entré, ingen anmälan krävs men av logistikskäl uppskattar vi om du bokar dig om du har möjlighet via tel, mail (simon@movewellness.se), app eller hemsida.

Mexicano – Med ledare

Mexicano spelas med samma poängstruktur som en vanlig americano, men spelordningen är inte förbestämd utan vi kommer att generera nästa spelomgång utifrån den aktuella topplistan vilket kommer att resultera i mer jämna matcher. I en mexicano kan man få spela både med och mot samma spelare flera gånger, vem man möter baseras helt och hållet på den aktuella topplistan inför nästa omgång.c1:an i topplistan kommer att spela tillsammans med 3:an mot 2:an och 4:an, osv, neråt i topplistan.
Vi spelar 7 matcher på 15 minuter var under 2 timmar. Kom gärna 10-15min innan så går vi igenom spelregler.
TILL VÅR MATCHISIDA FÖR DATUM OCH BOKNING

Americano – Medel med ledare*

I en Americano handlar om att vinna matcher med olika partners och slutligen bli det enskilda spelaren med flest poäng när tiden gått ut som koras som vinnare. Americano är en rolig och social form av padel där man får många olika motstånd. Vi spelar 7  matcher på 15minuter var under 2 timmar.
Kom gärna 10-15min innan så går vi igenom spelregler, Varmt välkomna!

*spelnivå 2-5 /Medel: har spelat någorlunda regelbundet och behärskar regler samt att spela match!

TILL VÅR MATCHISIDA FÖR DATUM OCH BOKNING

Padelkurser

Nu har vi släppt nästa omgång med padelkurserna för nästa år!

TILL VÅR MATCHISIDA FÖR TIDER OCH BOKNING

Seriespel

Vi har seriespelspadel hos oss som arrangeras  i samarbete med Pontus från Åkersberga padelklubb.  Anmäl ert intresse här så kontaktar vi dig så fort vi har en ledig plats! Nästa säsong startar 16e januari.

LÄS MER

Padelträningar för barn & ungdomar

Vi har padelträningar för barn & ungdomar hela terminer med våra duktiga tränare.  Nästa termin startar i januari och anmälan är nu öppen!

LÄS MER

Abonnemang

Vill du ha en stående tid varje vecka för padel tillsamman med dina vänner, din familj eller kanske kollegor? Då är ett padel abonnemang något för dig! Om du är intresserad av en egen tid, så anmäl ditt intresse under anmälningar för att få en köplats till våra idag fulla kontraskttider under:

TILL MATCHIS ANMÄLNINGSSIDA

Vinterträna golf!

För dig som vill lära dig mer om alla delar i golfspelet släpper vi nu möjligheten att gå en kurs under vårterminen som gör dig redo för utesäsongen!
– Antal pass: 6 * 55 minuter.
– Gruppstorlek: 4 – 6 personer.
– Vi tränar tisdagar varannan vecka, jämna veckor:11/1 + 25/1 + 8/2 + 22/2 + 8/3 + 22/3.

Grupp 1, kl. 17.00-17.55, Grupp 2, kl. 18.00-18:55

LÄS MER OCH BOKA DIG HÄR

Spela med rabattkod första gången!

Golfbanorna börjar stänga för säsongen men deppa inte, för hos oss är det golfsäsong året runt! Du har väl inte missat våra trackman golfsimulatorer? Boka en tid för dig själv eller tillsammans med vänner och familj, En tid i golfloungnen bokar du via matchi. Missa inte vårt erbjudande som ger dig 30 % på din första golfbokning när du använder rabattkoden “NYIBROTTBY22GOLF”. Är du medlem har bättre priser varje gång du spelar.

LÄS MER OM VÅRA GOLFLOUNGER & BOKA

Vi rekommenderar att du följer  oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad först!