PADEL FÖR BARN OCH UNGDOMAR

Vi erbjuder Padelträningar för barn och ungdomar i olika åldrar.

Vi erbjuder under höst och vårtermin padelträningar för barn och ungdomar i åldern 9-13 år. Vi har uppehåll under de planerade skolloven sportlovet, påsklov och höstlov. Kostnaden för en termin varierar beroende på hur många tillfällen vi får i respektive termin. Kostnaden betalas mot fakturan när vi bekräftat din plats om du väljer personlig service och inte bokar direkt online.

Vi har möjlighet inför varje terminen att sälja juniorpadelracket i samband med sin anmälan från RS SPORT till kampanj priset 649 kr (ord.pris 799 kr). Som vi tar hem och levererar till dig vid första träningen.
Mer information om racket hittar du HÄR.

Padelcamps

Vi erbjuder även camps under loven för våra unga! Håll koll på våra sociala kanaler eller på länkarna nedan när vi släpper platserna.

Terminen startar den 19/1 och vi kommer att torsdagar 16-17, till och med 18e maj då vi avslutar terminen.
Paus på Sport- och Påsklov!
Detta är en steg 2 nivå, vilket innebär de som har spelat padel tidigare, kan regler och klarar av att spela matchspel själva. Där är åldern inte lika viktig mer gruppens dynamik, men ca ålder 9-13 år. Tveka inte att höra av dig vid några frågor eller funderingar om träningen.

EXTRA, vi startade ä en en ny steg 1 grupp den 14:e februari kl 16:00 som även den pågår till 16:e maj!

Vi erbjuder två grupper höstlovet 2022!

Läger 1, är måndag-torsdag klockan 10-13 och läger 2, är fredag-söndag 11-14. Upplägget består av 120min padel, 60 min möjlighet till alternativ aktivitet och tid för att äta medtaget mellis/lunch, för att sedan avsluta dagen med 60 min padel. Racket finns att hyra. Medtag inne och uteskor.

Kostnaden för läger 1 är 1299 kr och läger 2, 999 kr. Går man båda betalar man bara 1999 kr. Kostnaden och betalas mot faktura när vi bekräftat din plats eller direkt online via hemsidan eller appen.

Anmälan är öppen!

Den 23e augusti startar vår barn och ungdomsgrupper i padel. Vi erbjuder 2 tillfällen i veckan på tisdagar & torsdagar klockan 16-17 , hoppas vi ses!

Vi har delat upp det två steg.  Steg 1 åldern 9-13 år där alla nivåer är välkomna. Steg 2 är för de som har spelat padel tidigare, kan regler och klarar av att spela matchspel själva. Där är åldern inte lika viktig mer gruppens dynamik. För frågor kontakta oss.

Vi kommer erbjuda tre tillfällen i veckan, tisdag, onsdag och torsdag klockan 16-17.  Vi kommer starta 18, 19 och 20 januari och pågå till och med 7, 8 och 9 juni. Vi kommer ha pause under påsklov(v9) och sportlovs (v15) veckorna.

Kostnaden för terminen är 2899 kr för och betalas mot faktura när vi bekräftat din plats eller direkt online.

Nu är bokningen öppen till vårt summer camp!

Vi spelar måndag-onsdag klockan 9-12. Upplägget består av 60 min padel, 60 min möjlighet till alternativ aktivitet och tid för att äta medtaget mellis, för att sedan avsluta dagen med 60 min padel. Racket finns att hyra. Medtag inne och uteskor.

Hoppas vi ses!