BOKA DIREKT ONLINE
PERSONLIG SERVICE

PADEL FÖR BARN OCH UNGDOMAR

Vi erbjuder Padelträningar för barn och ungdomar i åldersgruppen 9-13 år.

Vi erbjuder under höst och vårtermin tre olika träningstillfällen i veckan, tisdag, onsdag och torsdag klockan 16-17. Vi har uppehåll under de planerade skolloven sportlovet, påsklov och höstlov. Kostnaden för en termin varierar beroende på hur många tillfällen vi får i respektive termin. Kostnaden betalas mot fakturan när vi bekräftat din plats om du väljer personlig service och inte bokar direkt online.

Vi har möjlighet inför varje terminen att sälja juniorpadelracket i samband med sin anmälan från RS SPORT till kampanj priset 649 kr (ord.pris 799 kr). Som vi tar hem och levererar till dig vid första träningen.
Mer information om racket hittar du HÄR.

Padel summer camp

Vi erbjuder även summer camps under sommarlovet för våra unga! Håll koll på våra sociala kanaler eller på länkarna nedan när vi släpper platserna.

Anmälan för höstterminen är ännu inte öppen. Vi går ut via mail och på våra sociala medier när anmälan är öppen!

BOKA DIREKT ONLINE

Nu är bokningen öppen till vårt summer camp!

Vi spelar måndag-onsdag klockan 9-12. Upplägget består av 60 min padel, 60 min möjlighet till alternativ aktivitet och tid för att äta medtaget mellis, för att sedan avsluta dagen med 60 min padel. Racket finns att hyra. Medtag inne och uteskor.

Hoppas vi ses!

BOKA DIREKT ONLINE

Nu är anmälan öppen till vårterminen! Vi kommer erbjuda tre tillfällen i veckan, tisdag, onsdag och torsdag klockan 16-17. Vi kommer starta 9,10 och 11 februari och pågå till och med 8, 9 och 10 juni. Vi har uppehåll sportlovet vecka 9 och påsklovet vecka 14.

Kostnaden för terminen är 3599 kr för och betalas mot faktura när vi bekräftat din plats.

BOKA DIREKT ONLINE