PADEL FÖR BARN OCH UNGDOMAR

Vi erbjuder Padelträningar för barn och ungdomar i olika åldrar.

Vi erbjuder under höst och vårtermin padelträningar för barn och ungdomar. Vi har uppehåll under de planerade skolloven sportlovet, påsklov och höstlov. Kostnaden för en termin varierar beroende på hur många tillfällen vi får i respektive termin.  Det går att boka direkt online en period innan terminsstart, du kan alltid välja personlig service om du bara vill veta mer eller hoppa in i en pågående termin.

Padelcamps

Vi erbjuder även camps under loven för våra unga! Håll koll på våra sociala kanaler eller nyhetssida för nästa tillfälle.

5 september drar vi igång en ny termin av padelträningar för barn!
Träningarna är riktade till barn i åldrarna 11-15. Alla nivåer är självklart välkomna och träningarna anpassas för att passa alla!

Terminen består av totalt 12 tillfällen. Start 5 september med avslutning 5 december, paus sport- & höstlov!

Terminen startar den 19/1 och vi kommer att torsdagar 16-17, till och med 18e maj då vi avslutar terminen.
Paus på Sport- och Påsklov!
Detta är en steg 2 nivå, vilket innebär de som har spelat padel tidigare, kan regler och klarar av att spela matchspel själva. Där är åldern inte lika viktig mer gruppens dynamik, men ca ålder 9-13 år. Tveka inte att höra av dig vid några frågor eller funderingar om träningen.

EXTRA, vi startade ä en en ny steg 1 grupp den 14:e februari kl 16:00 som även den pågår till 16:e maj!

Vi erbjuder två grupper höstlovet 2022!

Läger 1, är måndag-torsdag klockan 10-13 och läger 2, är fredag-söndag 11-14. Upplägget består av 120min padel, 60 min möjlighet till alternativ aktivitet och tid för att äta medtaget mellis/lunch, för att sedan avsluta dagen med 60 min padel. Racket finns att hyra. Medtag inne och uteskor.

Kostnaden för läger 1 är 1299 kr och läger 2, 999 kr. Går man båda betalar man bara 1999 kr. Kostnaden och betalas mot faktura när vi bekräftat din plats eller direkt online via hemsidan eller appen.

Nu är bokningen öppen till vårt summer camp!

Vi spelar måndag-onsdag klockan 9-12. Upplägget består av 60 min padel, 60 min möjlighet till alternativ aktivitet och tid för att äta medtaget mellis, för att sedan avsluta dagen med 60 min padel. Racket finns att hyra. Medtag inne och uteskor.

Hoppas vi ses!