STATUS I VÅR RENOVERING

  • Vi har denna vecka börjat med bygget av herrarnas omklädningsrum. Under tiden hänvisar vi alla herrar till att byta om på vår nya RWC, där finns även duschmöjligheter. Detta kommer uppdateras löpande.
  • Vi har börjat med att flytta loungen inför bygget av behandlingsrum där naprapat kommer att flytta in. Fåtöljer från loungen är ni flyttade till The Livingroom. Kaffemaskin kommer att flyttas till The Livingroom och shopyta kommer att flyttas om.
  • Stora Salen har börjat slutföras med ny förvaring av utrustning och möjligheter att fylla vattenflaska ska skapas på övervåningen!
  • Finns flera smådetaljer kvar vi kan arbeta på tillsammans över tid, tyck gärna till och kom med förslag!

 

INVIGNING MOVE WELLNESS 3.0, BROTTBYRUNDAN & AFTERRUN MINGEL DEN 14 SEPTEMBER

Den 14:e september planerar vi att vara klara med våra nya omklädningsrum, nya entrén och nya lounge, serving och konferensrum – The livingroom. Vi har planerat invigningen samtidigt som årets löparfest är i Brottby, BROTTBYRUNDAN för alla åldrar och nivåer!  Så ta dig ner spring loppet, eller träna gratis i gymmet och anmäl dig till vår AFTERRUN Mingel på eftermiddagen!

Det kommer vara gratis träning mellan kl 9-13 då Brottbyrundan körs, anmälan för träning på MOVE görs i receptionen via drop in, medlemmar gör som vanligt. Du kan boka dig på våra gruppträningspass under dagen som icke medlem genom att kontakta oss HÄR. Under dagen kommer vi ha både  utställare och tävlingar.

AFTERRUN Minglet drar igång klockan 15:00 i The Livingroom. Föranmälan krävs för mat & dryck. 15:30 börjar vi med Set 1 av livemusik, middag serveras från ca 16:30. Set 2 livemusik 18:00. Minglet stänger 21:00

Vi hoppas verkligen att vi får se dig på plats under dagen som tränande, ätande, skrattande och stark!

Anmäl dig till AFTERRUN Minglet HÄR och för dig som vill springa Brottbyrundan anmäler du dig via Brottby SK HÄR

 

HÖSTSCHEMA FÖR GRUPPTRÄNING

Vi vill börja med att rikta ett stort TACK till alla som tagit sig tiden att fylla i vår enkät om gruppträningen på MOVE. TACK för att ni är med och utvecklar vår verksamhet och att TACK för att ni gör MOVE till vad det är.

Höstensschema börjar gälla nästa & sträcker sig året ut. Ett schema vi ser mycket fram mot att dra igång!

Schemat kommer att publiceras i appen under veckan.

 

SISTA CHANSEN ATT BOKA DIN TRÄNINGSRESA MED MOVE PÅ KRETA I HÖST!

Nu kan vi inte hålla platserna på hotellet längre, hotellet är fullbokat så snart är det slutsålt. Passa på och boka nu innan det är försent, vilket kan vara när som helst!

Tillsammans med WE arranger MOVE en träningsresa till nordvästra delen av Kreta där vi bor och tränar på femstjärniga Cavo Spada Deluxe & Spa. Ett otroligt fint hotell med många bra träningsmöjligheter i vacker miljö på ett all inclusive hotell!

För mer info & för att säkra din plats, klicka HÄR

 

WEIGHTTRAINER

Efterfrågan för vårt nya program WeightTrainer har varit enorm och vi startar igång en till grupp vecka 38!

WeightTrainer är ett unikt viktminskningsprogram där du får en kombination av rolig och varierad träning, effektiv kost, coachning av specialutbildade coacher, mental träning och kunskap om hur du kan bibehålla din nya livsstil även efter programmet.

Ansök idag och få:
– 2 pass i veckan med PT i mindre grupp
– Rolig och varierad träning
– Hjälp med kosten
– Tips på bra övningar för egen träning
– Gå ner dina “semesterkilon”

Om du är intresserad av att höra mer om programmet, ansök HÄR.

 

SAMARBETS­PARTNERS

Vi vill passa på att skicka med ett stort tack till våra samarbetspartners och sponsorer som gör det möjligt för oss att utveckla Sveriges bästa träningsanläggning! Läs mer HÄR

 

Tills vi ses, må bäst!

Starka hälsningar, MOVE Wellness Brottby

Följ oss på sociala medier för ha bäst koll på vad som händer hos!

Facebook: https://www.facebook.com/movewellnessbrottby

Instagram: https://www.instagram.com/movewellnessbrottby