STATUS I VÅR RENOVERING

  • Nya damernas omklädningsrum är i stort sett klart och brukbart från i söndags, här ska vi piffa med inredning och lite eljobb innan bastun kommer fungera. Finns flera små detaljer vi kan jobba med tillsammans över tid, tyck gärna till! Tidigare damernas har idag börjat rivas.
  • Nya herrarnas börjar vi med idag och är därför stängt. Herrarna kommer från och med nu att byta om och duscha i den nya RWC toaletten tills vi är klara med renoveringen. Detta kommer uppdateras löpande.
  • ️Ny tillgänglighetsramp pågår i små steg fram för att vi ska kunna träna hela tiden.
  • Stora salen har byggts ut! Vi har rivit väggen för förvaring och flyttade in förvaringen i det gamla trapphuset. Ytorna har kommit fram och ytskikt jobbas vidare på.
  • The livingroom har ytskikt som ska återställas i köket samt möblering & kaffemaskin som ska monteras kvar. Sedan kommer vi låta verksamheten långsamt växa fram. Visionen är något pup liknande med tillstånd och hälsosam mat. Vad skulle du helst se att vi gör?

SISTA CHANSEN ATT BOKA DIN TRÄNINGSRESA MED MOVE PÅ KRETA I HÖST!

Nu kan vi inte hålla platserna på hotellet längre, hotellet är fullbokat så snart är det slutsålt. Passa på och boka nu innan det är försent, vilket kan vara när som helst!

Tillsammans med WE arranger MOVE en träningsresa till nordvästra delen av Kreta där vi bor och tränar på femstjärniga Cavo Spada Deluxe & Spa. Ett otroligt fint hotell med många bra träningsmöjligheter i vacker miljö på ett all inclusive hotell!

För mer info & för att säkra din plats, klicka HÄR

HÖSTSCHEMA FÖR GRUPPTRÄNING

Nu är det dags för oss att börja skapa ett gruppträningsschema för hösten. Vi därför veta hur du önskar schemat ska se ut för dig, för att kunna skapa det bästa möjliga schemat för alla.  Klicka HÄR för att fylla i en enkät om hur du vill träna under hösten. Vänligen fyll i enkäten även om du är nöjd med hur gruppträningen såg ut under våren.

 

 

 

 

 

 

 

MOVE OF JULY

Sommaren är fantastisk på alla sätt men gör att många prioriterar att inte träna lika mycket, eftersom vi tror på träning och rörelse är nyckeln till ett friskare, lyckligare och starkare liv har vi valt att göra en träningsutmaning i juli!

VAD du gör spelar ingen roll, ATT du gör det är det som betyder ALLT!
Mellan 1-30 juli kan du samla MOVES-poäng genom att du rör dig på valfritt sätt. Det kan vara styrketräning, cardio, promenader, gruppträning, cykling, träning med PT, dans, padel, golf, endast din fantasi sätter gränser, men du har ett poängsystem beroende på instensitet att förhålla dig till. Upplägget är så att för olika aktiviteter du gör så samlar du olika poäng som du kryssar för på ditt aktivitetskort.

Detta är vad som gäller i år:
– 30 min promenad eller mer = 100 MOVES
– 18 hål golf = 200 MOVES
– 60 min padel eller mer = 200 MOVES
– 60 min gym, gruppass eller annan motsvarande intensitet eller mer = 300 MOVES

När du fyllt i ditt kort så lämnar du in det till oss i receptionen och den 7 augusti drar vi tre lycklig vinnare som utöver välmående har chans att vinna MOVE-produkter och inbody vägning. Aktivitetskort finns att hämta i receptionen från och med idag och du får lämna in hur många genomförda aktivitetskort du vill! 👏

BONUS: Dela din aktivitet på sociala medier med #MOVEofJuly och tagga @movewellnessbrottby för att kunna vinna en PT timme!

STUDIE OM TRÄNING FÖR SENIORER

För en månad sen publicerades det en mycket intressant studie om effekterna av styrketräning för seniorer. Studien visar de många positiva effekter som styrketräning för med sig för seniorer. Om du inte redan är igång med träning, kontakta oss HÄR under personlig service så hjälper vi dig igång idag. För att läsa den kompletta studien, klicka HÄR

SAMARBETS­PARTNERS

Vi vill passa på att skicka med ett stort tack till våra samarbetspartners och sponsorer som gör det möjligt för oss att utveckla Sveriges bästa träningsanläggning! Läs mer HÄR

Tills vi ses, må bäst!

Starka hälsningar, MOVE Wellness Brottby

Följ oss på sociala medier för ha bäst koll på vad som händer hos!

Facebook: https://www.facebook.com/movewellnessbrottby

Instagram: https://www.instagram.com/movewellnessbrottby