OMBYGGNATION

Vi har nu startat byggnationen av ”The Livingroom”. Det är ett projekt som inte stör vår verksamhet och sker i sina egna lokaler relativt ljudfritt. Planering är att vi ska kunna sitta och vara i ytorna redan till Juni! Allmänt fix och detaljer kommer säkert försätta efter semestrarna i augusti.

Omklädningrummen & vattenskadan som fortfarande finns kvar beräknas börja om i slutet på Maj och pågå efter semestern och vara helt klara till September. Vi kommer hålla er alla uppdaterade löpande.

SAVE THE DATE – MITT I BYGGET FEST!

Den 15:e juni ska vi försöka ha ett mitt i bygget fest med gemensam träning och kanske någon annan enklare aktivitet och invigning av de förhoppningsvis färdiga lokalerna ”the livingroom”

Mer information kommer närmare men räkna med starttid 14:00!

 

TRÄNINGSRESA MED MOVE PÅ KRETA I HÖST!

Sista chansen att boka för att säkerställa att du kommer med årets träningsresa! Den 15 maj stänger vi den öppna bokningen för resan. Säkerställ att du kommer med genom att boka dig på länken nedan, Har du några frågor, tveka inte på att höra av dig till oss. Idag betalas enbart en handpenning, och snart sitter du på ett plan ner mot värmen och massor med träning och skratt tillsammans med oss!

Läs mer och boka din plats här: HÄR

 

UTEGYM & GRUPPTRÄNING UTE

Nu är våren och värmen här, det innebär att vi öppnar vårt utegym för säsongen! Utegymmet är alltid tillgängligt för dig som medlem och kommer att användas för en del av våra gruppträningsklasser. Många av de gruppträningspass vi har nu kommer att köras utomhus. Bra grejer att tänka på vid utomhusträning är att ha med både inne- & uteskor, instruktören på passet väljer om vi är ute eller inne för bästa upplevelse beroende på regn, temperatur och vind. Pass som hålls ute markeras i appen med ett meddelande.

 

SOMMARKORT

Ett medlemskap för dig som reser hem under sommaren eller kanske spenderar mycket tid på ditt landställe? Vi erbjuder sommar medlemskap i både BAS (GYM) och STANDARD (GOLF & PADEL). Allt för en aktiv sommar! Klicka HÄR för att se alla våra medlemskap.

 

SOMMARSCHEMA FÖR GRUPPTRÄNING

Ett sommarschema för all vår gruppträning ska skapas! För att kunna göra detta på bästa sätt behöver vi er hjälp, allt för att vi ska kunna göra bästa möjliga schema för flest antal av er medlemmar. Klicka HÄR för att fylla i en enkät och berätta hur du vill att sommarens gruppträningsschema ska se ut.

 

STARTA DIN TRÄNINGSSOMMAR MED EN PERSONLIG TRÄNARE

Vi vet att de som lyckas bäst med sin träning tränar tillsammans med vänner eller med en personlig tränare. En personlig tränare kan hjälpa dig att definiera dina mål, se över ditt nuläge, få dig att utvecklas över tid och nå de resultat som du förtjänar. Investera i dig själv och kom igång idag med en personlig tränare genom att klicka HÄR

SAMARBETS­PARTNERS

Vi vill passa på att skicka med ett stort tack till våra samarbetspartners och sponsorer som gör det möjligt för oss att utveckla Sveriges bästa träningsanläggning! Läs mer HÄR
FÖRETAGSTRÄFF
Nästa träff med lokala företag & föreningar i Brottby, en del av Vallentuna planerars den 11:e juni. Läs mer och anmäl dig HÄR

Tills vi ses, må bäst!

Starka hälsningar, MOVE Wellness Brottby

Följ oss på sociala medier för ha bäst koll på vad som händer hos!

Facebook: https://www.facebook.com/movewellnessbrottby

Instagram: https://www.instagram.com/movewellnessbrottby