Nyhetsbrev November

Nyhetsbrev November

SAVE THE DATE – CHRISTMAS FUN n WORKOUTS

Den 9:e december har vi planerat en kul aktivitetsdag hos oss, så spara datumet och följ med oss här för en dag med fokus på glädje och rörelse!

På schemat har vi planerar att ha aktiviteter inom padel, golf och funtkionell fitness som vi sedan rundar av med en efterfrågad biljard turnering.

Kom och häng med oss på  något som vi valde att kalla för Christmas fun n workouts!

Vi söker män mellan 30-55 år!

Vi söker manliga testpiloter till våra testgrupper i åldern mellan 30 och 55 som ännu inte är medlemmar hos oss! Som testpilot tränar du GRATIS hos oss i två veckor. Du får full tillgång till hela vårt utbud; gym, gruppträning, padel, golf och en timma med en personlig tränare för halva priset, där pengar går till blåbandet. Denna pilotgrupp gäller icke medlemmar.
Är det någon du känner intresserad? Första träffen är nu på söndag och andra nu på måndag.
Läs mer och boka din plats på följande sätt:
1. Via hemsidan movewellness.se-> Kundportal -> Anmälan till arrangemang
2. Appen GO Active! -> Utforska -> Anmälan till arrangemang

Långpass med TNT nästa lördag!

Den 18 november, nästa lördag, bjuder vi in till Sveriges roligaste långpass tillsammans med Team Nordic Trail (TNT)!
Löpträning ett stenkast från MOVE i Brottbys skogar. Vi springer i 2 grupper beroende på hur långt du vill springa. Ett perfekt läge att träna upp din zon 2 kapacietet.
Alla nivåer är välkomna och vi drar igång 09:30 samling vid vår entre!

Träningstips inför December

Investera i dig själv och avsluta året på bästa sätt med en personlig tränare!

Det är vanligt att man i jultider faller ifrån träningen och att december blir en månad som blir långt från sitt önskade läge.

Ta redan nu höjd och planera din månad så du hinner med det du vill hinna med, kanske till och med boka en tid med Sebbe eller Linda så ser till att träningen verkligen blir av och att istället göra december till den bästa träningsmånad! Läs mer om personlig träning HÄR

Friskvård

Har du använt din friskvård för året?  Som medlem kan du lätt hämta ut ditt betalningsintyg i appen. Har du friskvård kvar? Hos oss kan du använda din friskvård till gymkort, PT timmar, padel & golftider! Kontakta oss HÄR hjälper vi dig med den bästa lösningen för dig!

Aktivitetsdag för ditt företag eller kompisgäng?

Har ditt företag eller kompisgäng inte planerat någon julaktivitet? Varför inte boka in en dag hos oss? En dag full med rörelse och roliga aktiviteter

Kontakta oss HÄR så hjälper vi dig med en komplett lösning!

Vår sponsor Svenskfast vill även passa på och skicka med ett jultips till er där hemma som går i tankar om att flytta

Ett tips är att fota och förbereda din bostadsförsäljning redan nu innan hemmet fylls med tomtar, julgran och adventsstjärnor. Via vår tjänst Aktiv matchning förbereder vi allt inför din försäljning, så att du är redo när vi hittar din köpare!

Boka ett förutsättningslöst möte med oss redan idag så berättar vi mer! PS. Just nu har vi ett riktigt grymt erbjudande. Bokar du ett möte får du en skriftlig värdering, helt gratis! Boka möte när det passar dig!

Nu kan du enkelt boka tid med en mäklare direkt på vår hemsida. Hitta ledig tid HÄR.

Av |2023-11-09T16:18:49+00:00november 8th, 2023|NYHETER|Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev November

Dela detta inlägg, välj din plattform!

Om författaren:

Till toppen