Bästa MOVEr, hoppas du mår bra och att du känner dig stark och julstressen inte tagit dig för hårt!

Detta nyhetsbrevet innehåller information om vad som händer på Move under jul, samt en del nyheter inför kommande år.

Vi på TEAM MOVE vill passa på att önska dig en riktig GOD JUL och hoppas att vi ses på lite träning under jul och mellandagarna!

NYHET, PT SMALLGROUP

En spännande nyhet hos oss på move är schemalagda PT Smallgroup tillfällen både för dig som medlem och inte medlem!

För 799kr som medlem (999kr som ej medlem) får du 3 PT Smallgroup tillfällen! Tillsammans med Linda & Sebastian håller vi 3 tillfällen i veckan reserverat för PT Smallgroup deltagare, du väljer själv vilket pass du vill gå på. 3 tillfällen med 3 olika fokusområden med start vecka .

17:00 Måndagar – Styrketräning med skivstång Sebbe
10:00 Onsdag – Mamma barn träning Linda
16:00 Torsdag – Stark Kvinna Linda

Köp värdekorten HÄR och när bokningen öppnar i januari kommer du kunna boka dig i appen eller HÄR. Tveka inte att fråga oss om du undrar något så hjälper vi dig!

ÖPPETTIDER JUL & NYÅR

 

Under jul och nyår så har gymmet öppet precis som vanligt och vi hoppas att du hittar tiden att åka och träna under ledigheten

Medlemsservice har lite andra öppettider än vanligt så för att säkerhetsställa att vi är på plats. Kontakta oss här inför ditt besök HÄR 

Du kan också alltid maila oss på brottby@movewellness.se med frågor och funderingar.

 

 

 

GRUPPTRÄNING JUL & NYÅR

Över jul & nyår sker det lite förändringar i schemat för gruppträning!

Vi har gruppträning för dig som vill träna på både julafton & nyårsafton. Varför inte starta julafton på bästa sätt med ett morgonpass med Kattis eller Malin? På nyårsafton tränar vi tillsammans och gör oss sedan redo för en gemensam skål till tolvslaget!

Samtliga pass kan du se och boka som vanligt i appen eller HÄR.

 

TRÄNINGSRESA

2024 bär det av på en ny träningsresa! Träningsresor är ett perfekt sätt att byta miljö och ge sitt huvud och kropp lite kärlek och omtanke. Träningsresor kan även vara bra för att ge sin träning en nytändning både för dig som redan är igång eller du som vill komma igång. Följ med oss till solen en vecka med träning, upplevelser, god mat och härlig gemenskap! 

Kanske är det en julklapp till någon du vill ge lite extra omtanke? Enbart handpenning betalas som delbetalning och slutbetlaning 40 dagar innan avresa.  Läs mer och boka dig HÄR.

 

 

 

VÅRENS GRUPPTRÄNING 

V2 drar vi igång med ett nytt schema för gruppträningen på Move! För att kunna skapa det bästa schemat för så många som möjligt av er behöver vi få höra era åsikter och önskemål! Genom att svara på följande enkät så kan framföra dina åsikter om hur du tycker att gruppträningensschemat ska ut under vårterminen. Länk till enkät HÄR.

MOVE MEDLEMSGRUPP

Du har väl inte missat att vi har en medlemsgrupp? En grupp där du kan diskutera träning med andra medlemmar på Move. Där kan du även planera träningspass tillsammans med andra medlemmar. Gruppen finns på Facebook och du kan gå med i denna genom att klicka HÄR

GOD JUL 

Sist men inte minst vill vi önska alla en riktigt god jul!

Starka hälsningar,  MOVE Wellness Brottby

Följ oss på sociala medier för att ha bäst koll på vad som händer hos oss!

Facebook: https://www.facebook.com/movewellnessbrottby

Instagram: https://www.instagram.com/movewellnessbrottby