Vi avslutar året med en PANG nyhet,  vi bygger ut 2024!

2024 kommer bli ett spännande år på MOVE. Vi kommer med start i 1 maj att ta över lokalerna som kommunen tidigare haft och bygga ut våra omklädningsrum och lägga till bastu i vårt utbud. Vi utforskar även kallbads alternativ. Utöver det kommer vi få ett till konferensrum som kommer kunna ta emot 20 personer istället för 10 samt större lounge ytor. Vi planerar även en serveringsdel! Exakt hur det kommer utforma sig vet vi inte ännu men tanken är att man ska kunna äta och dricka i samband med sin träning eller annat arrangemang som vi anordnar på MOVE. Är du intresserad att att driva en pub, fik eller restaurang hör av dig till oss!
Vi kommer även att installera elladdare för elbilar. Utegymmet har under vintern förfinats och vi ser även där över förbättringar hur vi kan lägga upp träningsytan till sommaren. Vi hoppas du vill vara med på resan och utveckla den tillsammans med oss!

 

KAMPANJ med vårt bästa erbjudande hittills!

Går du i tankarna på att börja träna eller hur du ska ta din träning till nästa nivå 2024? Måndagarna 8e och 15e januari har vi utan tvekan vår bästa kampanj någonsin. Funderar du på att börja träna eller ta nästa steg i din träning är det tveklöst de bästa dagarna att bli medlem eller börja med PT tillsammans med oss. För att säkerhetsställa att du får ta del av erbjudandet som är begränsat, boka ett möte med oss.

För att boka möte klicka HÄR och välj personlig service och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. Först till kvarn, hoppas vi ses!

Se vår kampanj film här:
YoutubeInstagramFacebook

 

Mer Nyheter, PT SMALLGROUP!

En spännande nyhet hos oss på Move är schemalagda PT Smallgroup tillfällen både för dig som medlem och inte medlem!

För 799kr som medlem (999kr som ej medlem) får du 3 PT Smallgroup tillfällen! Tillsammans med Linda & Sebastian håller vi 3 tillfällen i veckan reserverat för PT Smallgroup deltagare, du väljer själv vilket pass du vill gå på. 3 tillfällen med 3 olika fokusområden med start vecka .

17:00 Måndagar – Styrketräning med skivstång Sebastian
10:00 Onsdag – Mamma barn träning Linda
16:00 Torsdag – Stark Kvinna Linda

Köp värdekorten HÄR och när bokningen öppnar i januari kommer du kunna boka dig i appen eller HÄR. Tveka inte att fråga oss om du undrar något så hjälper vi dig!

DELAD BETALNING I MATCHI

Nu finns det även möjligheten att dela på betalningen direkt vid bokning i MATCHI!

Här nedan kan du läsa lite kort om delad betalning går till och fördelarna med det:

  • Den som bokar kan bjuda in specifika spelare eller dela länken till bokningen. Spelarna kan bjudas in i samband med bokningen eller   efter den är gjord. 
  • Varje spelare betalar det belopp den ska (om medlemspris etc). Totalpriset för bokningen kan ändras beroende på vem som tillkommer som spelare.
  • Den som bokar får hela beloppet reserverat men betalar då endast för spelare som inte betalat själva.

En extremt smidig och bra funktion som vi har längtat mycket efter!

30 MINUTERS BOKNINGAR I MATCHI!

Nyhet inom padel som skapar en ökad flexibilitet och tillgänglighet!

Från och med årsskiftet har vi nu på Move 30 minutersbokningar för padel! Det innebär att du som spelar har en större möjlighet att spela när du vill och precis hur mycket du vill!🤗

Boka din padeltid HÄR

KOMPSIGÄNGSPADEL

Den perfekta padellösningen för ditt kompisgäng!

Många upplever att det är knepigt med abonnemang då det är ett ständigt krångel med vilka som spelar. Därför är denna lösningen ett perfekt alternativ! Ditt kompisgäng väljer vilken tid och dag som ni önskar att spela hos oss, den tiden blir då reserverade av er. Sedan får ni i gänget en privat bokningslänk som enbart ni har tillgång till. Där de som kan spela går in och bokar sig inför varje tillfälle. Tillfällen som ni ej får ihop 4 spelare, bokas tiden automatiskt av.

Kontakta oss HÄR för ytterligare info om hur ditt kompisgäng skulle kunna dra nytta av denna lösningen!

TACK FÖR 2023 OCH GOTT NYTT ÅR

Sist men inte minst vill vi tacka dig, våra medlemmar & våra samarbetspartners ett fantastiskt 2023 och önska er alla ett riktigt gott nytt år!