PT SMALLGROUP TERMINEN STARTAR VECKA 10

En av vår roliga nyheter för säsongen hos oss på Move är schemalagda PT Smallgroup tillfällen både för dig som medlem och inte medlem. En perfekt träningsform för dig som vill träna i mindre grupp 3-8 personer med personlig coachning som alternativ till PT och PT DUO I kurs format! Du kan gå enstaka gånger och du kan gå på alla tillfällen och du kan även kombinera de olika inriktningarna.  Vi rekommenderar dock att gå mer koncentrerat på en inriktning mot att bara gå tex en gång på varje inriktning. 

För 799kr som medlem (999kr som ej medlem) får du 3 tillfällen PT Smallgroup tillfällen! Tillsammans med Linda & Sebastian håller vi 3 tillfällen i veckan reserverat för PT Smallgroup deltagare, du väljer själv vilket pass du vill gå på. 3 tillfällen med 3 olika fokusområden med start vecka V10.

17:00 Måndagar – Basövningar med skivstång Sebbe
10:00 Onsdag – Mamma barn träning Linda
16:45 Torsdag – Stark Kvinna Linda

Köp värdekorten HÄR och boka dig på samma sätt som du bokar dig på gruppträning i vår app eller direkt på kundportalen via hemsidan HÄR. Bokningen går att göra 7 dagar innan varje pass. Tveka inte att fråga oss om du undrar något så hjälper vi dig!

NYHET PÅ MOVE INBODY MÄTNINGAR!

Nu är det möjligt att mäta din kroppssammansättning på MOVE!

I en kroppssammansättning mäter du det exakta förhållandena i kroppen mellan skelett, muskler, fett och vätska. Vilket ger en tydlig bild av vad kroppsvikten består av och hur den är fördelad i ben, armar och bål. Genom avancerade mätmetoder får du en bra bild av din nuvarande hälsostatus.

Genom uppföljningar kan du följa din resa mot dina uppsatta mål.

Under 3 dagar kommer du som medlem ha möjligheten att göra en mätning och få en uppföljningsmätning på köpet för endast 100kr (ord pris 299).

Vi kommer att ha möjligheter för drop in följande tider:

  • Torsdag 1 februari 16-20
  • Måndag 5 februari 17-20
  • Tisdag 6 februari 16-20

För att garantera att du får tid att genomföra en vägning, boka en tid HÄR

TRÄNINGSRESA MED MOVE PÅ KRETA I HÖST!

Du har väl inte missat att vi arrangerar en träningsresa till Kreta? En resa med en perfekt mix av sol, träning, god mat och härlig gemenskap. Boka din plats redan nu för resan som är mellan 5-12 oktober!

För att läsa mer om våra resor klicka HÄR

SPONSRING BROTTBY SK

Vi har tidigare stöttat Brottby lokalt och det fortsätter vi stolt med! I år är Brottby SK fler spelare än någonsin, väldigt kul att se. Laget kommer träna hos oss på torsdagar från 20:30 kombinerat i vår spinning sak, grupptränings sal & gym yta. Ge dem ditt trevligaste hej om du är där samtidigt så kanske vi kan säga att vi varit med och bidragit till en lyckad säsong i sommar!

GRUPPTRÄNING

Nu har vi snart haft det nya vårschemat för gruppträning i en månad! Vilka pass har du startat ditt träningsår med att träna? Om du inte har hittat till gruppträning än hos oss, ta en titt på vilka pass vi har och boka dig HÄR

VÄRDTIDER

6 dagar i veckan har vi någon av våra fantastiska värdar på plats för att möta er medlemmar! Värdarna finns på plats för att se till att ni får den bästa möjliga upplevelsen hos oss och för att hjälpa till med eventuella frågor eller funderingar. Om du behöver hjälp med något eller vill se våra fina träningslokaler så finns våra värdar på plats under följande tider:

Måndag- Torsdag 16-20,  lördagar: 09-12 och söndagar: 16-19. Hoppas vi ses på plats!