PT SMALLGROUP TERMINEN ÄR NU IGÅNG

Nu har vi dragit igång vår roliga nyhet med schemalagda PT Smallgroup tillfällen både för dig som medlem och inte medlem.

En perfekt träningsform för dig som vill träna i mindre grupp 3-8 personer med personlig coachning som alternativ till PT och PT DUO I kurs format! Du kan gå enstaka gånger och du kan gå på alla tillfällen och du kan även kombinera de olika inriktningarna. Vi rekommenderar dock att gå mer koncentrerat på en inriktning mot att bara gå tex en gång på varje inriktning. 

För 799kr som medlem (999kr som ej medlem) får du 3 tillfällen PT Smallgroup tillfällen! Tillsammans med Linda & Sebastian håller vi 3 tillfällen i veckan reserverat för PT Smallgroup deltagare, du väljer själv vilket pass du vill gå på. 3 tillfällen med 3 olika fokusområden med start vecka V10.

17:00 Måndagar – Basövningar med skivstång Sebbe
10:00 Onsdag – Mamma barn träning Linda
16:45 Torsdag – Stark Kvinna Linda

Köp värdekorten HÄR och boka dig på samma sätt som du bokar dig på gruppträning i vår app eller direkt på kundportalen via hemsidan HÄR. Bokningen går att göra 7 dagar innan varje pass. Tveka inte att fråga oss om du undrar något så hjälper vi dig!

 

TRÄNINGSRESA MED MOVE PÅ KRETA I HÖST!

Du har väl inte missat att vi arrangerar en träningsresa till Kreta? En resa med en perfekt mix av sol, träning, god mat och härlig gemenskap.

Boka din plats redan nu för resan som är mellan 5-12 oktober!

För att läsa mer om våra resor klicka HÄR

 

INSAMLING TILL KSFF

I söndags arrangerade vi Vasaloppsspinning!

Som tidigare år har vi i samband med detta haft en insamling där vi skänker pengarna till ett viktigt ändamål.

Pengarna från årets Vasalopp har vi valt att donera till KSFF, Karbyskolansföräldraförening. Där kommer bidraget att användas för att främja fysiska aktivitet bland våra barn & ungdomar.

Stort tack till alla som deltog iår & ett extra tack till WATO som sponsrade med vätskeersättning till alla som deltog, mycket värdefullt!

BROTTBYMÄSSAN 

Den 14 april arrangeras Brottbymässan!

Ta chansen att träffa andra företagare i Brottby och samtidigt visa upp ditt företag.

Vid intresse att delta, kontakta kattis@ahlbergagentur.se eller mia.lindh@ditior.se

FORSKNINGSSTUDIE OM HÖGINTENSIV TRÄNING

För några veckor sedan publicerades en minst sagt relevant och spännande studie.

Studien har undersökt hälsofördelar av olika träningsintensiteter och kommit till slutsatsen att mer intensiv fysisk aktiviter ger fler hälsovinster.

En minst sagt intressant studie som du kan läsa mer om HÄR

 

CROSSFIT OPEN 2024

Vill du ha en tuff träningsutmaning?

Crossfit Open är världens största sportevenemang där tusentals deltar världen om.

Varje vecka i 3 veckor publiceras det ett nytt träningspass. Förra veckan släpptes första träningspasset som ett gäng av oss har genomfört på Move, tufft men superkul!

Upplägg och hur du genomför hittar du HÄR