Nästa vecka är det dags!
Då drar vi igång vårterminens PT Smallgroup!
Varje vecka kommer vi att tillsammans med våra två personliga tränare, Linda & Sebastian, anordna tre stycken träningstillfällen med olika fokusområden.
Dessa grupper är mer utbildade än vanlig gruppträning och blir mer som en kurs.
Vi kommer att köra 3 stycken klasser nu under vårterminen, dessa är:
Baslyft med skivstång
För dig som vill lära dig att träna med en skivstång på ett säkert och effektivt sätt. Här tränar vi tillsammans i en liten grupp och vi går igenom teknik, progression och som krävs för olika basövningar. Här kommer vår personliga tränare Sebastian att leda träningen.
Mamma & barn träning
Här är du välkommen med din bebis och tränar i en liten grupp med andra mammor. Träningen fokuserar på att stärka och få tillbaka stabilitet i din kropp efter graviditet och förlossning och leds av trebarnsmamman och personliga tränaren Linda.
Stark kvinna
Här får du lära dig hur du ska göra. Här får du stöttning och motivation från de andra i gruppen och individuell hjälp med tekning och anpassning så att du så småningom vågar dig på de där tyngd vikterna. Träningen leds av vår personliga tränare Linda.
Hur deltar jag?
Du kan boka dig på enstaka tillfällen som du bokar precis som vanlig gruppträning, i appen eller via länken HÄR, men vi säljer dessa som värdekort så du går flera tillfällen, sparar pengar och lär dig mer! För att köpa värdekort, klicka HÄR
Om du har några frågor eller funderingar om något upplägg.
Kontakta linda@movewellness.se eller sebastian@movewellness.se.